Sosyal Girişimcilik ve Farkındalık Kulübü’nün Projesi ÜNİDES Programıyla Desteklenecek



   Hitit Üniversitesi öğrenci kulüplerinden Sosyal Girişimcilik ve Farkındalık Kulübü’nün projesi Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES) kapsamında desteklenecek.

   Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES) öğrenci projeleri başvuru sonuçları açıklandı.

   Programın ilk dönem başvuru sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Hitit Üniversitesi Sosyal Girişimcilik ve Farkındalık Kulübü tarafından hazırlanan proje destek almaya hak kazandı.

 

Engelleri Aşan Birliktelik Çalıştayı: Erişilebilirlik ve Empati İçin Kapsayıcı Bir Adım

   Hitit Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencisi Amine Avcu'nun koordinatörlüğünde hazırlanan "Engelleri Aşan Birliktelik Çalıştayı: Erişilebilirlik ve Empati İçin Kapsayıcı Bir Adım" adlı proje, ÜNİDES desteğiyle gerçekleştirilecek. Sosyal Girişimcilik ve Farkındalık Kulübü tarafından hazırlanan proje, toplumda engelli bireylerin erişim engellerine dikkat çekmeyi, empati kültürünü teşvik etmeyi ve erişilebilirlik konusunda toplumsal farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

   Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Nevzat Gencer danışmanlığında ve Sungurlu Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Dr. Abdulkadir Karabulut’un desteğiyle hayata geçirilecek proje, özellikle gençlerin sosyal sorumluluk ve empati duygularını geliştirmeyi amaçlıyor.

 



Instagram X Youtube
Erişilebilirlik

Yazı Boyutu:
Görünüm: